Corona | Ingediende subsidieaanvragen

Op dit moment staat er een groot aantal ingediende aanvragen voor opleidingen in SOOB Subsidiepunt open met een startdatum en/of einddatum in de Corona periode vanaf 16 maart tot heden.

Wij vragen u rekening te houden met het volgende:

  • Op aangeven van een aanvrager/opleider zet SOOB Subsidiepunt de betreffende opleidingen uit deze periode op gesloten, zodat de opleiding en deelnemer opnieuw aangemeld kunnen worden. De resterende aanvragen blijven voorlopig staan (ook als subsidiereservering).
  • Voor inschrijvingen Chauffeur Goederenvervoer (CGV) met een startdatum vóór de Corona-periode (dat is voor 16 maart) kan SOOB Subsidiepunt op aangeven van de aanvrager/opleider of aan de hand van het aangeleverde certificaat/uitslagformulier de einddatum aanpassen.
  • In het laatste kwartaal wordt bekeken of er nog dergelijke inschrijvingen in SOOB Subsidiepunt staan en beslist STL of deze alsnog op gesloten gezet moeten worden.
Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, waaronder voor het vasthouden van voorkeuren en vastleggen van website navigatiestatistieken.
Er worden geen cookies ingezet voor marketing- en advertentiedoeleinden. Begrepen